Adverteren in anwbwatersport.nl (Nieuwsbrief)?

Standaard vanaf € 526,32

Onze vanaf prijs € 500,00

Adverteren in anwbwatersport.nl (Nieuwsbrief)

De Nederlandse bootliefhebber weet wat de beste online plek is voor informatie over boten en watersport. Maandelijks bezoeken zo’n 37.000 watersporters onze portal anwbwatersport.nl, waar zij nieuws, tips, aanbiedingen en vaarinformatie vinden. Hier tussen staan met een advertentie is een mooie kans om in contact te komen met de Nederlandse watersporter. De mogelijkheden om te adverteren zijn uitgebreid: van banner of tekstlink tot advertorial of microsite. Bereik duizenden liefhebbers van watersport met een advertentie op de unieke ANWB Watersport Portal.

kosten van adverteren in anwbwatersport.nl (Nieuwsbrief)

In anwbwatersport.nl (Nieuwsbrief) kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die anwbwatersport.nl (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Materiaal graag uiterlijk 10 werkdagen voordat de nieuwsbrief verstuurd wordt aanleveren via
banner@anwb.nl.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers