Adverteren op apparata.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op apparata.nl

Apparata.nl is een Nederlandstalige nieuwssite op het gebied van technologie, met dagelijks technieuws uit zowel binnen- als buitenland. Met de toename van social media, gadgets, tablets en smartphones neemt ook de vraag toe naar nieuws over deze producten. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat lees je op Apparata.nl alles over deze trends, maar ook over nieuwe apps, bizarre apparaten, lokale en internationale startups, nieuwe sites, etc. Het is een verzamelplek worden voor de techliefhebber, maar ook voor de oriënterende consument.
Wat is Apparata? Apparata is een initiatief van de oprichters van Autoblog.nl en wordt bestierd door een aantal techliefhebbers. Geen saaie journalisten, ze schrijven over apparaten omdat ze het leuk vinden!

kosten van adverteren op apparata.nl

Op apparata.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die apparata.nl te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

uniek bereik: 200.000 / impressies: 1.000.000

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers