Adverteren op applespot.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op applespot.nl

AppleSpot.nl richt zich volledig op Apple-gerelateerd nieuws, specials, app (p)reviews, geruchten, algemene artikelen en alle andere relevante informatie over de producten van Apple. AppleSpot is een vrij jonge website die ooit begonnen is als een iPad-site. Al snel groeide dit uit tot één van de meest bekende iPad-sites en werd het al snel omgetoverd tot Apple site. AppleSpot wordt gezien als betrouwbaar online medium en is voor menig Apple-gebruiker een dagelijkse tussenstop in hun nieuws consumptie.

doelgroep van applespot.nl

Man, leeftijd 18 - 40 jaar, hoog opgeleid.

applespot.nl richt zich op mensen die interesse hebben in technologie en informatica en nieuws en media

kosten van adverteren op applespot.nl

Op applespot.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die applespot.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers