Adverteren op arbo-online.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op arbo-online.nl

Vakblad Arbo >> doet verslag van de laatste ontwikkelingen en nieuwe inzichten op het gebied van kwaliteit van de arbeid en risicomanagement. Centraal staat de preventieve, proactieve en curatieve aanpak van arbeidsomstandigheden in brede zin. Daarnaast is de stand der wetenschap en techniek op het gebied van materialen, producten, installaties, dienstverlening, managementsystemen, scholing en opleiding is een belangrijk element van het blad.

doelgroep van arbo-online.nl

De professionals die arbeidsomstandigheden in hun takenpakket hebben en deel uitmaken van de DMU als het gaat om de aanschaf van veiligheids- en gezondheidsproducten en –diensten.

arbo-online.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk, gezondheid en zorg en overheid en rechten

kosten van adverteren op arbo-online.nl

Op arbo-online.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die arbo-online.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Banner posities op de homepage zijn roulerend. (maximaal 3 uitingen per positie).

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers