Adverteren op archeologieonline.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op archeologieonline.nl

Archeologie Online publiceert dagelijks het laatste archeologische nieuws uit binnen- en buitenland. Opzienbarende vondsten, nieuwe opgravingen, maar ook tentoonstellingen, boeken en lezingen. De redactie onderhoudt uitstekende, doch onafhankelijke relaties met musea, universiteiten en archeologische diensten. Dat leidt regelmatig tot primeurs.

doelgroep van archeologieonline.nl

De lezerskern van Archeologie Online is hoog opgeleid en heeft een bovengemiddelde interesse in archeologie en geschiedenis. Een deel van de doelgroep houdt zich beroepsmatig bezig met archeologie. Lezers van Archeologie Online zijn fervente boekenlezers en kopen regelmatig naslagwerken of DVD´s over archeologie en geschiedenis, ze bezoeken zeer regelmatig musea en houden van reizen.

archeologieonline.nl richt zich op mensen die interesse hebben in hobbys en interesses, reizen, wetenschap en geschiedenis en onderwijs

kosten van adverteren op archeologieonline.nl

Op archeologieonline.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die archeologieonline.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

Bijzondere voorwaarde: acceptatie van opdrachten en plaatsing van banners is naar het
oordeel van de beheerder en afhankelijk van beschikbare ruimte op de
website

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers