Adverteren op archined.nl ?

vanaf € 250,00

Adverteren op archined.nl

archined.nl Het onafhankelijke architectuurplatform ArchiNed schrijft, redigeert, verzamelt en koppelt informatie op het gebied van ruimtelijk ontwerp in Nederland (Architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur en aanverwante disciplines). ArchiNed.nl is al sinds 1997 op het internet aanwezig en heeft in die tijd een sterke reputatie opgebouwd. ArchiNed publiceert actueel hoogwaardig architectuur nieuws van eigen redactie, vakinhoudelijke discussies, een overzicht van alle zich op Internet presenterende Nederlandse ruimtelijk ontwerpbureaus, een succesvolle vacaturebank waarin naast vraag en aanbod van personeel en stageplaatsen ook freelancers zich kunnen aanbieden, een agenda met tentoonstellingen, lezingen, uitstaande prijsvragen, symposia, een kiosk met een overzicht van de vijf belangrijkste architectuurbladen, een societyrubriek en nog veel meer.
De geboden informatie wordt op een centrale plaats op het Internet bereikbaar gemaakt. Door deze bundeling presenteert de Nederlandse architectonische cultuur zich als een geheel aan de buitenwereld. Dit vereenvoudigt het zoeken en maakt een snelle en efficiënte overdracht van zakelijke en culturele informatie mogelijk.

doelgroep van archined.nl

Architecten, stedenbouwkundigen, opdrachtgevers en professionals van aanverwante vakgebieden.

archined.nl richt zich op mensen die interesse hebben in technologie en informatica

kosten van adverteren op archined.nl

Op archined.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die archined.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers