Adverteren op Artsennet.nl Gesloten gedeelte?

vanaf € 300,00

Adverteren op Artsennet.nl Gesloten gedeelte

Artsennet.nl is de portal van de Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunde (KNMG). Met een totaal aantal leden van meer dan 65.000 is Artsennet.nl de grootste portal voor artsen in Nederland. Medischcontact.nl (een van de participanten van de portal Artsennet.nl) is het online verlengstuk van het vakblad Medisch Contact. De bezoekers van de websites variëren van medisch specialisten, huisartsen, tot bedrijfs- en verzekeringsartsen.

doelgroep van Artsennet.nl Gesloten gedeelte

Artsennet.nl is een onafhankelijke webomgeving met medische informatie van en voor artsen in Nederland.

kosten van adverteren op Artsennet.nl Gesloten gedeelte

Op Artsennet.nl Gesloten gedeelte kun je al adverteren vanaf € 300,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Artsennet.nl Gesloten gedeelte te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers