Adverteren op askmen.nl?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op askmen.nl

AskMen is het grootste online lifestyle magazine voor mannen in de wereld. Van entertainment, grooming, fashion, sport en dating tot auto’s, fitness, voeding en gadgets; alles wat mannen interessant vinden, lees je op AskMen. AskMen heeft voor elke regio een eigen website en in mei 2014 is daarom AskMen.nl ter wereld gebracht. En toegegeven; de Nederlande man kan nog best wat hulp gebruiken. Moet ik m’n baard laten staan of is dat niet hip meer? En zo’n paleo dieet; is dat gezond? Waar ga ik in Amsterdam of Antwerpen uit? Waar ga ik naartoe op een first date? AskMen is er voor deze jongemannen die de ambitie hebben om te worden wat ze nóg niet zijn: ‘to become a better man’. De website heeft drie pijlers: Look better, live better, know better. De AskMen lezer is bezig met wie hij zelf is en wie hij wil worden. Hij investeert in zichzelf, denkt na over welke merken hij wil consumeren. Zodra hij het uitgevogeld heeft, wil hij het graag delen met andere mannen in zijn sociale kringen, want de AskMen lezer is een influential.

kosten van adverteren op askmen.nl

Op askmen.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die askmen.nl te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers