Adverteren op AskMen.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op AskMen.nl

Medio februari lanceert Media Lizard de Nederlandse versie van Askmen.com. Volgens Hendrikse is Askmen met 14 miljoen unieke bezoekers per maand in de Verenigde Staten ‘de absolute marktleider’ in het mannenlifestylesegment. Pay-off van de site: ‘Om van mannen betere mannen te maken’. ‘Vanuit Nederland trekt de site momenteel ongeveer 200.000 unieke bezoekers per maand.

doelgroep van AskMen.nl

mannen die een betere man willen worden.

AskMen.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle en maatschappij

kosten van adverteren op AskMen.nl

Op AskMen.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die AskMen.nl te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Als u de URL van Askmen.nl intypt, wordt u doorverwezen naar de website van Askmen.com. Er worden echter, op basis van IP-adres, Nederlandse advertenties getoond.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers