Adverteren via Assen Netwerk?

Standaard vanaf € 2.975,00

Onze vanaf prijs € 2.826,25

Adverteren via Assen Netwerk

De digitale billboards van Assen vormen een netwerk in het noorden, oosten, zuiden en westen van Assen. De digitale billboards staan aan de belangrijke rondwegen in de stad. Het bereik bestaat uit bestemmingsverkeer, woon-werkverkeer en forensen, waarbij de schermen zijn gepositioneerd nabij in-uitvalswegen van de A28.

kosten van adverteren via Assen Netwerk

Via Assen Netwerk kun je al adverteren vanaf € 2.826,25 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Assen Netwerk

  • Assen

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Het pakket bestaat uit vier schermen en je uiting komt 8 seconden per 32 seconden langs.

Er is een scherm met 4 m2 en drie schermen van 3 m2.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers