Adverteren via Astrovision: 74m2 televisie scherm

Voor de centrale ingang van Schiphol bevindt zich boven de bushaltes een 74 m2 televisiescherm met geluid. Het scherm past zich automatisch aan op de weersomstandigheden.

kosten van adverteren via Astrovision: 74m2 televisie scherm

Via Astrovision: 74m2 televisie scherm kun je al adverteren vanaf € 3.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van Astrovision: 74m2 televisie scherm

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Het scherm heeft een afmeting van 1368 x 786 pixels en de broadcasting is van 06:00 - 0:00 uur en 7 dagen per week. Maximaal kunnen er 8 adverteerder getoond worden en per uur komt je uiting 5 keer voorbij.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers