Adverteren op audiforum.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op audiforum.nl

Audiforum.nl heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als dé online Audi-community voor Nederland. Dagelijks bezoeken duizenden (potentiële) Audi-rijders in de leeftijd tusen de 18 en de 60 Audiforum.nl voor hun dagelijkse dosis nieuws en discussies.
Naast nieuws en het forum biedt Audiforum.nl de bezoekers rijtesten, motorsport nieuws, column en downloads. De community staat nooit stil en zal zich verder ontwikkelen de komende jaren.
De doelgroep van Audiforum.nl is helder: autoliefhebber, waarbij Audi in het bijzonder. Audi als premium-merk trekt dan ook een premium-doelgroep aan.

doelgroep van audiforum.nl

De doelgroep van Audiforum.nl is helder: autoliefhebber, waarbij Audi in het bijzonder. Audi als premium-merk trekt dan ook een premium-doelgroep aan.

audiforum.nl richt zich op mensen die interesse hebben in onderwijs en auto en vervoer

kosten van adverteren op audiforum.nl

Op audiforum.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die audiforum.nl te bieden heeft. Deze website biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren namelijk 1 maar die kan je bij ons wel met korting bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

take-over op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers