Adverteren op automatiseringgids.nl (Iphone app)?

vanaf € 250,00

Adverteren op automatiseringgids.nl (Iphone app)

Adverteer ook op de AutomatiseringGids iPhone-app. Met de AutomatiseringGids iPhone-app blijft de IT-professional op elk gewenst moment volledig op de hoogte van het laatste IT-nieuws. Met overzichtelijke dossiers en achtergrondinformatie voor de abonnees. Plaats uw banner in de app of adverteer extra opvallend met een pre-roll advertentie.

doelgroep van automatiseringgids.nl (Iphone app)

Algemeen managers, IT-managers, IT-specialisten en IT-professionals.Functionarissen die beroepshalve te maken hebben met informatie- en communicatietechnologie, zoals
ICT-managers, -specialisten en business manager

automatiseringgids.nl (Iphone app) richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk en technologie en informatica

kosten van adverteren op automatiseringgids.nl (Iphone app)

Op automatiseringgids.nl (Iphone app) kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die automatiseringgids.nl (Iphone app) te bieden heeft. Deze website biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren namelijk 1 maar die kan je bij ons wel met korting bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers