Adverteren in automotive-online.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in automotive-online.nl (nieuwsbrief)

Automotive is hét nieuwsmedium voor iedereen die in de Nederlandse autowereld een managementfunctie heeft – of dat ambieert. De site combineert een snelle en accurate nieuwsgaring met diepgravende artikelen waarin de ontwikkelingen achter de pr-façades worden geanalyseerd.

De formule richt zich op het aanbieden van veel concrete informatie op het gebied van economie, marketing, reclame, juridische, fiscale en financiële zaken, maar ook “de menselijke factor” wordt niet uit het oog verloren. Om de branche goed te informeren, wordt bovendien meerdere keren per week het laatste nieuws op de site geplaatst. Via een gratis ‘nieuwsbrief’ een seintje wanneer er nieuws op de site is gezet.

kosten van adverteren in automotive-online.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die automotive-online.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

verschijnt 2 keer per week op dinsdag en donderdag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers