Adverteren op automotive-online.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op automotive-online.nl

Automotive-online is hét nieuwsmedium voor iedereen die in de Nederlandse autowereld een managementfunctie heeft – of dat ambieert. De site combineert een snelle en accurate nieuwsgaring met diepgravende artikelen waarin de ontwikkelingen achter de pr-façades worden geanalyseerd. De formule richt zich op het aanbieden van veel concrete informatie op het gebied van economie, marketing, reclame, juridische, fiscale en financiële zaken, maar ook “de menselijke factor” wordt niet uit het oog verloren. Om de branche goed te informeren, wordt bovendien meerdere keren per week het laatste nieuws op de site geplaatst. Via een gratis ‘nieuwsbrief’ een seintje wanneer er nieuws op de site is gezet.

kosten van adverteren op automotive-online.nl

Op automotive-online.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die automotive-online.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers