Adverteren in automotive-werkplaats.nl (Nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in automotive-werkplaats.nl (Nieuwsbrief)

Automotive Werkplaats is de nieuwe naam van het vroegere Autokompas. Het magazine is onderdeel van het platform Automotive en onderscheidt zich door betrouwbaarheid van informatie, een bondige, toegankelijke schrijfstijl en aantrekkelijke presentatie. Alles in het
magazine draait om de plek in het autobedrijf waar techniek en management samenkomen: de werkplaats. Het team van redacteuren stelt alle facetten van de automotive aftersales aan de orde: van trends en ontwikkelingen in onderhoud, (schade)herstel en werkplaatsinrichting, tot nieuwe technologieën, onderdelen, equipment en (hand) gereedschappen. Veel van deze artikelen worden geschreven vanuit het perspectief van de ondernemer: zij zijn niet alleen de doelgroep, maar vormen ook de inspiratiebron voor hun collega-bedrijven. Centraal thema in elke editie is: optimaliseren van het werkplaatsrendement.

doelgroep van automotive-werkplaats.nl (Nieuwsbrief)

Autobedrijven met een werkplaats: middenmanagement tot en met de chef werkplaats.

automotive-werkplaats.nl (Nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer en zakelijk

kosten van adverteren in automotive-werkplaats.nl (Nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die automotive-werkplaats.nl (Nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in auto en vervoer en zakelijk te bereiken.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers