Adverteren op automotive-werkplaats.nl ?

vanaf € 250,00

Adverteren op automotive-werkplaats.nl

Automotive Werkplaats is de nieuwe naam van het vroegere Autokompas. Het magazine is onderdeel van het platform Automotive en onderscheidt zich door betrouwbaarheid van informatie, een bondige, toegankelijke schrijfstijl en aantrekkelijke presentatie. Alles in het
magazine draait om de plek in het autobedrijf waar techniek en management samenkomen: de werkplaats. Het team van redacteuren stelt alle facetten van de automotive aftersales aan de orde: van trends en ontwikkelingen in onderhoud, (schade)herstel en werkplaatsinrichting, tot nieuwe technologieën, onderdelen, equipment en (hand) gereedschappen. Veel van deze artikelen worden geschreven vanuit het perspectief van de ondernemer: zij zijn niet alleen de doelgroep, maar vormen ook de inspiratiebron voor hun collega-bedrijven. Centraal thema in elke editie is: optimaliseren van het werkplaatsrendement.

doelgroep van automotive-werkplaats.nl

Autobedrijven met een werkplaats: middenmanagement tot en met de chef werkplaats.

automotive-werkplaats.nl richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer en zakelijk

kosten van adverteren op automotive-werkplaats.nl

Op automotive-werkplaats.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die automotive-werkplaats.nl te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers