Adverteren op autoscout24.nl (mobiel)?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op autoscout24.nl (mobiel)

AutoScout24 is de grootste site in Nederland waar particulieren en bedrijven hun auto’s kunnen aanbieden. Naast occasions biedt de site een overzicht van beschikbare nieuwe auto’s, rijtesten en een uitgebreid aanbod van autonieuws in verschillende categorieën. Zo kun je lezen over entertainment systemen, styling & tuning, de laatste regelingen mbt belastingen en milieu en de ontwikkelingen op het gebied van autotechniek.Internationaal adverteren in de apps van AutoScout24? Laat het ons weten.De apps van AutoScout24 genieten een gestage groei in gebruik en aantallen zoekopdrachten. Dit is geen vervangend verkeer ten opzichte van de bezoekers van de website, maar additionele bezoekers. Door middel van de apps van AutoScout24 kun je als adverteerder dus meer Nederlanders bereiken dan wanneer je enkel adverteert op de website.
Omdat in de app relevante inzet net zo belangrijk is als op web, bieden we verschillende targetingmogelijkheden in de AutoScout24 apps:
Locatie dmv GPS
Automerk, -model, -segment
Prijsrange, -categorie
Bouwjaar
Kilometerstand
Carrosserie

doelgroep van autoscout24.nl (mobiel)

geïnteresseerde in auto's

autoscout24.nl (mobiel) richt zich op mensen die interesse hebben in onderwijs en auto en vervoer

kosten van adverteren op autoscout24.nl (mobiel)

Op autoscout24.nl (mobiel) kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die autoscout24.nl (mobiel) te bieden heeft. Wij hebben 31 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers