Adverteren in autoscout24.nl (nieuwsbrief)?

Standaard vanaf € 1.052,63

Onze vanaf prijs € 1.000,00

Adverteren in autoscout24.nl (nieuwsbrief)

AutoScout24 is een van de grootste sites in Nederland waar particulieren en bedrijven hun auto’s kunnen aanbieden. Naast occasions biedt de site rijtesten en een uitgebreid aanbod van autonieuws in verschillende categorieën.
Zo kan je lezen over entertainment systemen, styling & tuning, de laatste regelingen mbt belastingen en milieu en de ontwikkelingen op het gebied van autotechniek.

kosten van adverteren in autoscout24.nl (nieuwsbrief)

In autoscout24.nl (nieuwsbrief) kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die autoscout24.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers