Adverteren op autoscout24.nl (tablet)?

prijs op aanvraag

Adverteren op autoscout24.nl (tablet)

AutoScout24 is de grootste site in Nederland waar particulieren en bedrijven hun auto’s kunnen aanbieden. Naast occasions biedt de site een overzicht van beschikbare nieuwe auto’s, rijtesten en een uitgebreid aanbod van autonieuws in verschillende categorieën. Zo kun je lezen over entertainment systemen, styling & tuning, de laatste regelingen mbt belastingen en milieu en de ontwikkelingen op het gebied van autotechniek.

De apps van AutoScout24 genieten een gestage groei in gebruik en aantallen zoekopdrachten. Dit is geen vervangend verkeer ten opzichte van de bezoekers van de website, maar additionele bezoekers. Door middel van de apps van AutoScout24 kun je als adverteerder dus meer Nederlanders bereiken dan wanneer je enkel adverteert op de website.

kosten van adverteren op autoscout24.nl (tablet)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die autoscout24.nl (tablet) te bieden heeft. Wij hebben 7 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers