Adverteren op autotrader.nl

Auto Trader, de oudste en grootste partner voor het automobielbedrijf, is sinds 1992 een begrip in de automotive markt. Auto Trader, van oorsprong een uitgeverij, brengt sindsdien potentiële kopers en verkopers met elkaar in contact. In 1999 startte Auto Trader de online automotive portal AutoTrader.nl. De site biedt kopers de keuze uit meer dan 220.000 nieuwe en gebruikte auto’s, motoren, klassiekers en bedrijfswagens. De website wordt maandelijks meer dan 2,1 miljoen keer bezocht.

We maken het onze klanten en bezoekers zo gemakkelijk mogelijk. Het aanbod van AutoTrader.nl is daarom ook te vinden via het mobiele netwerk. Zo kunnen (potentiële) kopers op elk gewenst moment een occasion of nieuwe auto vinden en is het voertuig van de verkoper 24 uur per dag zichtbaar.
Op de site vindt de autobezitter informatie over verzekeringen en verkooptips, en de koper vindt er informatie over financieringen en kooptips. Daarnaast biedt AutoTrader.nl informatie over autoclubs, evenementen en merken.

doelgroep van autotrader.nl

autoverkopers, potentiële kopers en geïnteresseerden

autotrader.nl richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer

kosten van adverteren op autotrader.nl

Op autotrader.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die autotrader.nl te bieden heeft. Wij hebben 5 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers