Adverteren op autoweek.nl

AutoWeek.nl is de marktleider in het online Automotive landschap in Nederland. Via onze titels zijn we in staat om alle autoconsumenten in alle fasen van het aanschafproces te ondersteunen.

doelgroep van autoweek.nl

De Auto Week-lezer is redelijk tot sterk geinteresseerd in auto's, maar is geen autofreak. Hij is meestal een man die met zijn auto voor de dag wil komen, zijn auto perfect op de weg wil houden en reikhalzend uitziet naar zijn volgende - nog betere - auto. In vergelijking met het gemiddelde in Nederland zijn Auto Week- lezers jonger en welstandiger. 20% van de lezers is van plan binnen een half jaar een andere auto aan te schaffen.

autoweek.nl richt zich op mensen die interesse hebben in auto en vervoer

kosten van adverteren op autoweek.nl

Op autoweek.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die autoweek.nl te bieden heeft. Wij hebben 15 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers