Adverteren in B-pier Giant Portrait Lightbox?

prijs op aanvraag

Adverteren in B-pier Giant Portrait Lightbox

Als tweede lightbox op een prominente plek bij de B-pier is dit muurvullend billboard niet te missen door de 7 miljoen passagiers die per jaar gebruik maken van de B-pier.

kosten van adverteren in B-pier Giant Portrait Lightbox

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

verspreidingsgebied van B-pier Giant Portrait Lightbox

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 279 advertentiemogelijkheden in binnenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen en voorwaarden van de uitgever

opmerkingen

De Lightbox is te vinden naast gate B15 en is zichtbaar voor iedereen die bijvoorbeeld gebruik maakt van de loopbanden en heeft een afmeting van 2071 x 2919 mm en een zichtveld van 2051 x 2899 mm.

De minimale campagneduur is 1 maand en de startdag is de 1e van de maand.

voorwaarden

Prijzen zijn exclusief productie- en installatiekosten.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers