Adverteren op Babybladen.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Babybladen.nl

Babybladen is de website voor mensen met een kinderwens, (aanstaande) ouders en professionals. Er wordt uitgebreide informatie gegeven over de zwangerschap en baby’s eerste jaren, veelal met medewerking van deskundigen. Ook vind je op Babybladen.nl columns geschreven door een verloskundige en ouders, zelfmaak-tips en een culinaire rubriek. Een apart gedeelte is ingericht voor de leukste aanbiedingen per regio en andere shopping tips. Babybladen.nl is direct gekoppeld aan de landelijke magazines Kindje op Komst en Baby’s eerste Jaren. Deze media versterken elkaar en zorgen voor een optimaal bereik.

doelgroep van Babybladen.nl

mensen met een kinderwens, (aanstaande) ouders én professionals.

kosten van adverteren op Babybladen.nl

Op Babybladen.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Babybladen.nl te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers