Adverteren op bartsboekje.com?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op bartsboekje.com

Bartsboekje.com is een tip website, met een tool en database met adressen om te eten, drinken en slapen wereldwijd. Kort omschreven en voorzien van 2 beelden die de betreffende locatie weergeeft. Barts bruiloft geeft allerhande trouwtips en Barts Boekje Junior met tips wat jonge en eigentijdse moeders willen weten.

doelgroep van bartsboekje.com

Vrouwen van 18 tot 40 jaar.

bartsboekje.com richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement, mode en lifestyle, reizen en eten en drinken

kosten van adverteren op bartsboekje.com

Op bartsboekje.com kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die bartsboekje.com te bieden heeft. Wij hebben 14 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers