Adverteren op bbmp.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op bbmp.nl

Meer kennis over bestuur, beleid, management en pedagogiek in de kinderopvang. In vakblad BBMP worden onderwerpen behandeld die van groot belang zijn voor het management van kinderopvangorganisaties. Zo worden maatschappelijke, politieke en beleidsontwikkelingen
toegelicht en worden de heersende meningen en opinies kritisch besproken. Verder vindt u in BBMP inspirerende voorbeelden van goed bestuur in management binnen diverse sectoren!

doelgroep van bbmp.nl

Directies, raden van bestuur, raden van toezicht en het hoger kader in kinderopvangorganisaties

bbmp.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren op bbmp.nl

Op bbmp.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die bbmp.nl te bieden heeft. Deze website biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren namelijk 1 maar die kan je bij ons wel met korting bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers