Adverteren op beaumonde.nl

Beaumonde.nl is de website van het glamourblad van Nederland. Naast informatie over het blad zelf vind je in de 'Powderroom' de allernieuwste trends op beautygebied en ontvang je handige tips van Leco, de visagist en hairstylist van de BN'ers. Op 'Beau Monde's Boulevard' lees je de laatste nieuwtjes op showbizzgebied. Daarnaast selecteert Beaumonde.nl elke drie weken de must haves op accessoiregebied, die te koop zijn via de Glamourshop.

doelgroep van beaumonde.nl

De Beaumonde.nl bezoekster is een levensgenieter die houdt van luxe. Met baan, maar geen carrieretype. Ze is erg geinteresseerd in mode & beauty, lekker eten, reizen en een mooi huis.

beaumonde.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op beaumonde.nl

Op beaumonde.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die beaumonde.nl te bieden heeft. Wij hebben 3 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers