Adverteren op beautyaddicts.nl?

vanaf € 500,00

Adverteren op beautyaddicts.nl

BeautyAddicts.nl is in 2009 opgericht door Laura Vissers. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een fulltime baan. Beauty Addicts is een website voor jonge meiden en vrouwen in de leeftijd van 15 tot en met 35 jaar. Zij kunnen hier terecht voor info, reviews, tips & tricks op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Bovendien is Beauty Addicts actief op diverse social media en bereikt de website op deze manier ook een groot publiek.

doelgroep van beautyaddicts.nl

Vrouwen die geïnteresseerd zijn in persoonlijke verzorging, mode en lifestyle adviezen.

beautyaddicts.nl richt zich op mensen die interesse hebben in gezondheid en zorg en mode en lifestyle

kosten van adverteren op beautyaddicts.nl

Op beautyaddicts.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die beautyaddicts.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers