Adverteren op beautyandthe.com?

vanaf € 500,00

Adverteren op beautyandthe.com

Beautyandthe.com is een interactief beautyplatform waarop vrouwen hun kennis online delen en elkaar informeren. Iedereen kan een profiel aanmaken en recensies schrijven! Zij kunnen hun mening kwijt en voorkeur presenteren, maar ook alleen maar content lezen. Als consument ben je niet langer meer afhankelijk van informatie die wordt gestuurd vanuit een organisatie. Op hun profiel kunnen bezoekers zichzelf presenteren en volgers op Twitter genereren of bezoekers naar hun blog leiden. Middels het profiel kan je ook een beeld van de recensent vormen. Naast de recensies biedt de site ook zelf informatie over alles betreft beauty!

doelgroep van beautyandthe.com

Vrouwen die op de hoogte willen blijven van beauty nieuws, trends, tips en tricks voor een verzorgd uiterlijk.

beautyandthe.com richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op beautyandthe.com

Op beautyandthe.com kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die beautyandthe.com te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers