Adverteren op beautyblog.nl ?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op beautyblog.nl

Beautyblog.nl is de site voor vrouwen die dol zijn op beauty. De blog wordt niet alleen gevolgd door beautyliefhebbers, maar ook door andere Nederlandse beautybloggers. Dagelijks verschijnen er nieuwe artikelen met een persoonlijk tintje. Zo worden er eerlijke reviews en inspirerende artikelen gepubliceerd, zijn er how-to filmpjes te zien met een professionele visagist en worden de nieuwste beautytrends, producten en collecties besproken. Daarnaast is Beautyblog.nl ook initiatiefneemster van de Beautyblog Top 50, een overzicht van de belangrijkste Nederlandse beautyblogs. Beautyblog is onderdeel van het FEM media netwerk dat bestaat uit 4 blogs gericht op de vrouwelijke doelgroep.

doelgroep van beautyblog.nl

Vrouw, leeftijd 18 - 35 jaar, middelbaar tot hoog opgeleid.

beautyblog.nl richt zich op mensen die interesse hebben in mode en lifestyle

kosten van adverteren op beautyblog.nl

Op beautyblog.nl kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die beautyblog.nl te bieden heeft. Wij hebben 15 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers