Adverteren op beautylab.nl?

vanaf € 500,00

Adverteren op beautylab.nl

Beautylab.nl is een initiatief van de Houtense Serena Verbon. Haar beautyblog, die vier jaar geleden begon als hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online platformen in Nederland. Serena is in 2006 afgestudeerd aan Hogeschool Utrecht in de richting Molecular Biology. Hierna heeft ze ruim vijf jaar gewerkt als farmaceutisch analist in een ziekenhuisapotheek. Ondertussen hield ze haar blog bij, maar toen Beautylab.nl maar bleef groeien heeft ze in september 2011 besloten haar hart te volgen en heeft ze haar labjas aan de haak gehangen. Sindsdien is ze fulltime met Beautylab bezig. Op haar blog kan je uitgebreide beautyreviews lezen waar haar analistenachtergrond van tijd tot tijd doorschemert, bijvoorbeeld wanneer ze wat dieper op een bepaald beautyingrediënt of -product ingaat.
Maar Beautylab is meer dan alleen beauty. Serena houd van afwisseling en daarom zal je op haar website ook artikelen voorbij zien komen over fashion, interieur, food, boeken, games, films & series, reizen en sport & gezondheid.

doelgroep van beautylab.nl

Vrouwen die geïnteresseerd zijn in mode, interieur, eten, boeken, games, films, tv, reizen, sport en gezondheid.

beautylab.nl richt zich op mensen die interesse hebben in kunst en amusement, gezondheid en zorg, hobbys en interesses, mode en lifestyle, nieuws en media, reizen, sport en fitness en eten en drinken

kosten van adverteren op beautylab.nl

Op beautylab.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die beautylab.nl te bieden heeft. Wij hebben 6 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers