Adverteren op Bedrijfspand.com?

vanaf € 250,00

Adverteren op Bedrijfspand.com

Bedrijfspand.com is: De snelst groeiende bedrijfsonroerend goed portal voor verhuren / huren en verkopen / kopen van zakelijk vastgoed. Landelijke bekendheid via de KvK kamerkrant, zoekmachines als Google en andere berichten in de media hebben Bedrijfspand.com tot een gerenommeerde vastgoedspeler gemaakt die iedere ondernemer al sinds 2001 weet te vinden. Bedrijfspand.com heeft op 1 januari 2009 meer dan 3700 actuele BOG panden in aanbod en ruim 6300 zakelijke zoekopdrachten.

doelgroep van Bedrijfspand.com

Ondernemers op zoek naar groei en aanbieders van vastgoed.

Bedrijfspand.com richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren op Bedrijfspand.com

Op Bedrijfspand.com kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Bedrijfspand.com te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers