Adverteren op Bedrijfsvastgoed.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Bedrijfsvastgoed.nl

Bedrijfsvastgoed.nl is ontstaan uit de behoefte om alle beschikbare bedrijfspanden in 1 overzicht op internet te kunnen vinden. Het aanbod van bedrijfspanden (kantoorruimte, bedrijfsruimte, showroomruimte e.d.) is beschikbaar op internet maar dusdanig verspreid. Aan deze behoefte hoopt bedrijfspanden.nl te kunnen voldoen.

Een duidelijk overzicht van het meest relevante aanbod van bedrijfspanden verzameld in 1 overzicht. Met het beschikbaar stellen van dit ‘totaal’ overzicht en de makkelijke zoekfuncties van bedrijfsvastgoed.nl brengen de site, de bezoeker vervolgens graag naar de aanbiedende partij van het bedrijfspand.

doelgroep van Bedrijfsvastgoed.nl

Ondernemers op zoek naar groei en aanbieders van vastgoed.

Bedrijfsvastgoed.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren op Bedrijfsvastgoed.nl

Op Bedrijfsvastgoed.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Bedrijfsvastgoed.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers