Adverteren op Bedrijventekoop.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Bedrijventekoop.nl

Bedrijventekoop.nl biedt haar bezoekers een actueel aanbod van bedrijven welke te koop aangeboden of gevraagd worden. Voor ondernemers is bedrijventekoop.nl een totaal oplossing in haar zoektocht naar een overname, participatie of fusie. De website bevat ongeveer 1.500 actuele bedrijven te koop aangeboden en/of gevraagd;

Bedrijventekoop.nl is met 80.000 bezoekers de grootste onafhankelijke bedrijfsovernamesite van Nederland. Bovendien is Bedrijventekoop.nl de enige overnamesite in Nederland met het kwaliteitskeurmerk ISO 9001 en is tevens te bekijken via Zibb.nl, hét ondernemersplatform van Reed Business.

doelgroep van Bedrijventekoop.nl

Ondernemers op zoek naar een bedrijfsovername, fusie of participatie in het kleine / middelgrote en het grootbedrijf alsmede professionals welke betrokken zijn bij het overname proces. Hierbij kan gedacht worden aan intermediairs, accountants, banken, notarissen, makelaars, fiscalisten en juristen.

Bedrijventekoop.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk

kosten van adverteren op Bedrijventekoop.nl

Op Bedrijventekoop.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Bedrijventekoop.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers