Adverteren in Beet.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in Beet.nl (nieuwsbrief)

De multimediale community van Beet is opgebouwd rondom hét allround magazine voor de serieuze sportvisser. Beet bestaat al sinds 1976 en is daarmee het langstlopende
maandelijkse hengelsportblad van Nederland en België. In Beet wordt de nadruk gelegd op alle facetten van de hengelsport en alle type visserijen. Dit geldt ook voor de website, social media, de nieuwsbrief en de shop. Het bereik van dit Beet platform is maandelijks zo’n 180.000 sportvissers.

kosten van adverteren in Beet.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Beet.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

Voorwaarden van de uitgever

9.1 Beide partijen zijn gerechtigd om de opdracht zonder nadere ingebrekestelling buitengerechtelijk met onmiddellijke ingang te ontbinden indien:
a. de andere partij in staat van faillissement wordt verklaard;
b. het faillissement van de andere partij is aangevraagd;
c. de andere partij in surseance van betaling verkeert;
d. er surseance van betaling voor de andere partij is aangevraagd;
e. de andere partij wordt ontbonden of haar activiteiten staakt, waaronder voor Vipmedia Publishing & Services onder meer wordt verstaan het staken van een tijdschrift-titel of het sluiten van een website, nieuwsbrief, social media kanaal ten aanzien waarvan de opdracht is verstrekt;
f. de levering van de overeengekomen diensten of een onderdeel daarvan in strijd is of dreigt te zijn met toepasselijke wet- en regelgeving; en
g. de andere partij in gebreke blijft in de nakoming van een of meer van de verplichtingen uit het advertentiecontract / de overeenkomst ook nadat een redelijke termijn is gegeven om alsnog aan haar verplichting(en) te voldoen.

9.2 Vipmedia Publishing & Services is gerechtigd om de opdracht met onmiddellijke ingang zonder opgaaf van redenen schriftelijk te beëindigen indien de opdrachtgever niet kredietwaardig wordt geacht door Vipmedia Publishing & Services.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers