Adverteren op belegger.nl

Belegger.nl is een van de grootste multimediale, financiele websites voor particuliere beleggers. Opgericht in 1999 en uitgegroeid tot een professioneel platform voor beleggend Nederland. Een belangrijk doel is het transparanter en makkelijker toegankelijk maken van de financiele markt, om betere keuzes en beslissingen op het beleggingsvlak te kunnen nemen. Belegger.nl gaat verder dan de actuele beurskoersen en houdt zich bezig met zaken en ontwikkelingen die de beurs in beweging (kunnen) brengen. Belegger.nl, een heldere kijk op de markt.

doelgroep van belegger.nl

Beleggend Nederland.

belegger.nl richt zich op mensen die interesse hebben in financiering

kosten van adverteren op belegger.nl

Op belegger.nl kun je al adverteren vanaf € 500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die belegger.nl te bieden heeft. Wij hebben 10 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers