Adverteren op bestemminginbeeld.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op bestemminginbeeld.nl

Op Bestemminginbeeld worden ervaringen gedeeld over bijzondere bestemmingen. Bezoekers informeren en oriënteren zich op vakantiebestemmingen. Op Bestemminginbeeld worden ervaringen gedeeld over bijzondere bestemmingen. Bezoekers informeren en oriënteren zich op vakantiebestemmingen. Dit biedt de adverteerder de mogelijkheid om de consument in de oriëntatiefase voor hun vakantie te bereiken, een ideaal moment dus. Speciaal voor VVV’s en verkeersbureaus biedt Bestemminginbeeld unieke en effectieve advertentiemogelijkheden. Uniek doordat het concept van de site en de promotionele uitingen van VVV’s elkaar versterken. Effectief door slimme posities in het juiste umfeld.

doelgroep van bestemminginbeeld.nl

mensen die willen reizen

bestemminginbeeld.nl richt zich op mensen die interesse hebben in reizen

kosten van adverteren op bestemminginbeeld.nl

Op bestemminginbeeld.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die bestemminginbeeld.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers