Adverteren op besteproduct.nl?

vanaf € 1.000,00

Adverteren op besteproduct.nl

BesteProduct.nl laat zien welke producten door deskundigen als beste worden beoordeeld. De site verzamelt de meningen van experts uit binnen- en buitenland, beoordeelt deze en voegt ze vervolgens samen tot één BesteProduct-Score. De bezoeker kan aan de hand van die gegevens gratis bepalen wat nu echt het beste product is. Om de bezoeker een handje te helpen heeft BesteProduct zelf ook een redactie van experts op het gebied van consumentenelektronica. Zij maken video reviews van de nieuwste producten. Niet alleen wordt in de filmpjes een onafhankelijk oordeel gegeven, maar krijgt de consument ook de kans om het product in werking te zien.
Semilo biedt daardoor interessante mogelijkheden voor adverteerders. Niet alleen kunnen er banners, skyscrapers en rectangles worden geplaatst, maar bieden de video reviews ruimte voor pre-rolls. Een unieke manier van adverteren met een hoge impact op een koopgraag publiek.

kosten van adverteren op besteproduct.nl

Op besteproduct.nl kun je al adverteren vanaf € 1.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die besteproduct.nl te bieden heeft. Wij hebben 8 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

uniek bereik: 350.000 / impressies: 3.000.000

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers