Adverteren in betoniek.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in betoniek.nl (nieuwsbrief)

Betoniek digitale nieuwsbrief.
Betoniek Vakblad is onderdeel van het Betoniek Platform, hét kennisplatform over technologie en uitvoering van beton. Betoniek Vakblad biedt vaktechnische informatie over alle toepassingsaspecten van het product beton, met aandacht voor kwaliteitsbepalende factoren, vooral op het terrein uitvoeringstechniek maar ook op het terrein van de productie van betonspecie en betonwaren. De redactionele artikelen woorden vooral geschreven door professionals uit het vak. De aandacht is gericht op projectbeschrijvingen, onderzoek, regelgeving en onderwijs.

doelgroep van betoniek.nl (nieuwsbrief)

Projectleiders en werkvoorbereiders bij bouw- en aannemingsbedrijven en beslissers bij productiebedrijven van beton(producten).

kosten van adverteren in betoniek.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die betoniek.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Wij hebben 2 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers