Adverteren op beursonline.nl?

vanaf € 4.500,00

Adverteren op beursonline.nl

Beursonline is de website waar op basis van koersinformatie en andere data een mening kan worden gevormd waar het gaat om beleggen. Zo is er onder andere de aandeel tip 10 vinden en ook adviezen voor het verkopen of kopen van aandelen. Ook op deze site komt u geen columnisten en meningen tegen.

doelgroep van beursonline.nl

De bezoekers van BeursOnline bestaan uit particuliere beleggers met een 1-2 x modaal inkomen. Tevens is de bezoeker vaak hoger opgeleid en bevindt hij zich in de hogere sociale klassen A of B1

beursonline.nl richt zich op mensen die interesse hebben in financiering

kosten van adverteren op beursonline.nl

Op beursonline.nl kun je al adverteren vanaf € 4.500,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die beursonline.nl te bieden heeft. Wij hebben 23 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

Voorwaarden van de uitgever

Indien door te late aanlevering de campagne later dan gepland start, dan is WEBADS B.V. gerechtigd de daardoor vervallen eenheden naar rato alsnog in rekening te brengen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers