Adverteren op Beursplaza.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Beursplaza.nl

BeursPlaza is de snelst groeiende en een van de best bezochte financiële websites in Nederland. Doelstelling van de website is om beleggers onafhankelijk en objectief van informatie te voorzien.

BeursPlaza is actueel, innovatief en adopteert nieuwe ontwikkelingen razendsnel waardoor vooral de actieve belegger BeursPlaza bezoekt. Een netwerk van analisten en columnisten publiceert dagelijks content op de site. Door deze opzet is BeursPlaza een uitstekend medium om beleggers en financiële partijen met elkaar in contact te brengen.

doelgroep van Beursplaza.nl

De bezoekers zijn voornamelijk serieuze beleggers op zoek naar financiële producten en diensten die hen kunnen helpen bij hun beleggingsbeslissingen. Gezien het feit dat beleggers op Beursplaza moeten betalen voor financiële diensten, is de betalingsbereidheid hoog om diensten af te nemen.

Beursplaza.nl richt zich op mensen die interesse hebben in financiering

kosten van adverteren op Beursplaza.nl

Op Beursplaza.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Beursplaza.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Doelgroepdata

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers