Adverteren in Beursplaza.nl (nieuwsbrief)?

prijs op aanvraag

Adverteren in Beursplaza.nl (nieuwsbrief)

BeursPlaza is de snelst groeiende en een van de best bezochte financiële websites in Nederland. Doelstelling van de website is om beleggers onafhankelijk en objectief van informatie te voorzien.

BeursPlaza is actueel, innovatief en adopteert nieuwe ontwikkelingen razendsnel waardoor vooral de actieve belegger BeursPlaza bezoekt. Een netwerk van analisten en columnisten publiceert dagelijks content op de site. Door deze opzet is BeursPlaza een uitstekend medium om beleggers en financiële partijen met elkaar in contact te brengen.

doelgroep van Beursplaza.nl (nieuwsbrief)

De bezoekers zijn voornamelijk serieuze beleggers op zoek naar financiële producten en diensten die hen kunnen helpen bij hun beleggingsbeslissingen. Gezien het feit dat beleggers op Beursplaza moeten betalen voor financiële diensten, is de betalingsbereidheid hoog om diensten af te nemen.

Beursplaza.nl (nieuwsbrief) richt zich op mensen die interesse hebben in financiering

kosten van adverteren in Beursplaza.nl (nieuwsbrief)

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Via MediaBookers kun je je huidige en potentiële klanten persoonlijk benaderen met geadresseerde mailings (per post of digitaal). De vele offline en online mogelijkheden hebben wij voor jou in kaart gebracht. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kan daar kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Beursplaza.nl (nieuwsbrief) te bieden heeft. Wij hebben ze allemaal op rij gezet voor je en ervoor gezorgd dat je ze bij ons met korting kan bestellen. Wij hebben al enkele kant-en-klare tv pakketten voor je samengesteld. Of doe een prijsaanvraag tijdens het boekingsproces en MediaBookers stelt direct een directmail campagne op maat voor je op. Deze uitgave biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren maar die kan je wel met korting bij ons bestellen.

meer mogelijkheden

Natuurlijk bieden we nog veel meer mogelijkheden! Op MediaBookers.nl staan momenteel 456 Direct mails die zich richten op mensen met deze interesse.

Via MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken. Op dit ogenblik bevat onze database nog 456 direct mail advertentiemogelijkheden om mensen met interesse in financiering te bereiken.

Doelgroepdata

Opmerkingen van de uitgever

verschijnt 5 keer per week op maandag t/m vrijdag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers