Adverteren op bewustzijnmagazine.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op bewustzijnmagazine.nl

Met een advertentie in bewust Zijn magazine bereikt u een publiek dat geïnteresseerd is in bewustzijn, spiritualiteit, duurzaamheid, gezondheid, kunst en opvoeding. De oplage van ca. 5000 exemplaren, wordt verspreid onder natuurvoedings-, nieuwetijds- en gespecialiseerde boekwinkels, en op ca. 1000 reguliere verkooppunten in Nederland en België, zoals Albert Heijn, Bruna, stationskiosken en boekwinkels. Verder zit het magazine in De Bewuste Leesmap die een bereik heeft van ca. 20.000 lezers. We hebben een gestaag groeiend abonneebestand.

kosten van adverteren op bewustzijnmagazine.nl

Op bewustzijnmagazine.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die bewustzijnmagazine.nl te bieden heeft. Deze website biedt slechts 1 mogelijkheid om te adverteren namelijk 1 maar die kan je bij ons wel met korting bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

50% Korting voor adverteerders die ook in het magazine adverteren.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers