Adverteren op biermagazine.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op biermagazine.nl

BIER! is een onafhankelijke glossy magazine over speciaalbier. De redactionele formule bestaat uit interviews met iconen uit de bierwereld en met liefhebbers en kenners. Verder is er veel aandacht voor brouwerijbezoek, reisverslagen langs brouwerijen, proeverijen van bijzondere bieren door deskundigen, biernieuws, bier & gastronomie, opiniërende columns, bierverzamelaars en al het andere dat de wereld van speciaalbier te bieden heeft. Het magazine kenmerkt zich door een trendy opmaak en belevingsvolle fotografie. BIER! wil in haar magazine een onafhankelijk platform creëren voor kleinere en grote brouwers van speciaalbieren teneinde hun inspirerende verhaal onder het voetlicht te brengen van de doelgroep.

doelgroep van biermagazine.nl

De doelgroep van Bier! wordt gevormd door alle genieters van speciaalbieren, zowel kenners als liefhebbers.

biermagazine.nl richt zich op mensen die interesse hebben in zakelijk, hobbys en interesses en eten en drinken

kosten van adverteren op biermagazine.nl

Op biermagazine.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die biermagazine.nl te bieden heeft. Wij hebben 2 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers