Adverteren op biertijd.com?

vanaf € 2.000,00

Adverteren op biertijd.com

Al sinds 2005 is Biertijd.com het adres voor mannen die naast een biertje houden van humor, gave gadgets, auto’s, sport, bloopers en babes. Alles samengevat in korte, scherpe en humorvolle teksten en video’s. Het beste van het web vind je hier! Duizenden jonge mannen volgen dagelijks dit hilarische, bizarre, mooie en interessante blog, sommige onder het genot van een biertje! Cheers!

doelgroep van biertijd.com

Man, leeftijd 18 - 35 jaar, middelbaar tot hoog opgeleid.

kosten van adverteren op biertijd.com

Op biertijd.com kun je al adverteren vanaf € 2.000,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die biertijd.com te bieden heeft. Wij hebben 16 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Sponsored story - blogevent op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers