Adverteren op Bigisbeautiful.nl?

prijs op aanvraag

Adverteren op Bigisbeautiful.nl

Fashion: High fashion, gefotografeerd op de mooiste plus size-modellen. De grote internationale merken komen voorbij, net als shoes, byoux en fashion-accessoires.
Beauty: Big beauty's die trots zijn op hun lichaam willen dat ook graag laten zien. Een rode lipstick dragen zij met verve en op een bad hairday zul je ze niet zo snel betrappen.
Food: BB-vrouwen genieten graag van lekker eten. Bijvoorbeeld smaakvolle pasta zoals je die in Italië eet, grootmoeders appeltaart mét slagroom, roomboter op je broodje kaas en een gezellig glas wijn.
Travel: Van een heerlijk ontspannen wellnessweekend tot een uitgebreide XL-stedentrip met vriendinnen: de BB-lezeres gaat er graag op uit.
Human interest : Van interviews tot reportages, van psyche-achtergrondverhalen tot
lezeressen in beeld: echte verhalen over echte vrouwen.

doelgroep van Bigisbeautiful.nl

Leeftijden: <25: 6% / 26-35: 15% / 36-49: 50% / 50-64: 27% / > 65 2%
Alle vrouwen vanaf maat 42 (44% van de vrouwen tussen 30 en 70 jaar, bron rIVM 2012)
Big is Beautiful wordt gemaakt voor volle vrouwen vanaf maat 42, tegenwoordig zo'n 40% van
de Nederlandse bevolking. De lezeressen zijn klaar met de worsteling met hun gewicht. Ze hebben alle diëten wel eens geprobeerd en daardoor een leven van jojoën achter de rug.
Ze zijn op een punt in hun leven waarin ze hun overgewicht hebben geaccepteerd. Klaar ermee. Of het nou door teveel eten is of door medicijnen: ze zijn wie ze zijn, take-it-or-leave it.
En daar word je als vrouw ineens een stuk vrolijker van. Je gaat op zoek naar mooie kleding, je besteedt aandacht aan make-up en sieraden en je staat positief in het leven. Onze lezeressen zijn financieel onafhankelijk en beschikken zij over een zeer hoge koopkracht. Daarbij zijn
zij enorm doelgericht, merkenbewust en geven meer dan gemiddeld en gemakkelijk geld uit aan kleding. Als consument hebben zij in het bijzonder – ook in het dagelijkse leven - een uitgesproken voorkeur voor luxe merken en kwaliteitsproducten!

kosten van adverteren op Bigisbeautiful.nl

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Bigisbeautiful.nl te bieden heeft. Wij hebben 4 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Fashion partners: Landingspagina met doorlink naar eigen site Prijs € 600,- per jaar.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers