Adverteren via Billboards?

prijs op aanvraag

Adverteren via Billboards

De Billboards zijn door heel Nederland te vinden. De objecten zijn geplaatst langs in- en uitvalswegen, in stadscentra, langs de metrolijnen Amsterdam, langs doorgaande routes en op vele andere strategische locaties. Dankzij het opvallende formaat, de verlichting en de uitgekiende posities, verzekeren de Billboards stuk voor stuk een optimale zichtbaarheid bij een groot aantal automobilisten, voetgangers en andere weggebruikers, zowel overdag als ‘s avonds.

kosten van adverteren via Billboards

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Campagneduur is twee weken en de affiches worden op maandag, dinsdag en woensdag volgens een vaste route aangebracht. Aanlevering affiches is voor rekening en risico van de cliënt.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers