Adverteren via Billboards Retailnetwerk tankstations?

prijs op aanvraag

Adverteren via Billboards Retailnetwerk tankstations

De Billboards geplaatst op speciaal geselecteerde locaties. Langs- in en uitvalswegen, op drukke doorgaande wegen, op prominente locaties in de stad of bij kantoorgebieden. De objecten zijn met hun indrukwekkende formaat 24-uur per dag zichtbaar en een perfect medium voor het verbeteren van je merkidentiteit. Aangezien mensen zich in de regel via min of meer vaste routes binnen een beperkt gebied bewegen, is een Billboardcampagne in staat veel contacten te generen.

kosten van adverteren via Billboards Retailnetwerk tankstations

De prijs van dit product is op aanvraag beschikbaar via MediaBookers. Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Wij hebben 3 mogelijkheden om te adverteren voor je gevonden. Die kan je bij ons met korting bestellen.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

In dit netwerk bevinden zich billboards binnen een straal van 1000m van tankstations.

Voor een tussentijds posterwissel en voor het terug rollen van affiches komen er extra kosten bij. Prijzen zijn op aanvraag.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers