Adverteren via Billboards?

Standaard vanaf € 1.250,00

Onze vanaf prijs € 1.187,50

Adverteren via Billboards

Het is waarschijnlijk het eerste mediumtype waaraan je denkt bij het horen van de term 'out of home'reclame. Billboards zijn een klassieke vorm van buitenreclame.

De Billboards bevinden zich op strategische locaties in Rotterdam en Utrecht. Ze hangen stuk voor stuk op drukke locaties bij onder meer doorgaande wegen en in winkelcentra. Billboards vallen op bij zowel fietsers, voetgangers als automobilisten.

kosten van adverteren via Billboards

Via Billboards kun je al adverteren vanaf € 1.187,50 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

meer mogelijkheden

Wil je graag weten of er nog meer mogelijkheden zijn? Dat kan! Op MediaBookers.nl kun je ook andere advertentiemedia boeken.

In totaal hebben wij 683 advertentiemogelijkheden in buitenreclame beschikbaar om mensen te bereiken. Je kunt de beste mogelijkheden op MediaBookers.nl niet alleen eenvoudig vinden en uitkiezen, maar ook direct boeken. Omdat wij groot inkopen, krijg je dan nog korting ook.

Opmerkingen van de uitgever

Billboards kan je zowel selectief als in compleet netwerk inzetten.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers