Adverteren op Bindex.nl?

vanaf € 250,00

Adverteren op Bindex.nl

Op Bindex delen duizenden beleggers hun adviezen en ideeën. De site onderscheidt zich binnen het beleggingsspectrum door middel van een aantal kenmerkende punten. Allereerst is iedereen op Bindex adviseur en kan op die manier de strijd aan gaan met de aanwezige professionele adviseurs. De bundeling van adviezen die ontstaat biedt vervolgens een goed overzicht van ideeën en mogelijkheden. De beste adviseur kan ten slotte ook nog eens een prijs winnen. Bindex is de web 2.0 beleggingswebsite. Bezoekers zijn veelal actief betrokken en maken gebruik van de interactiviteit van de website.

doelgroep van Bindex.nl

Bezoekers van Bindex zijn te kenmerken door het feit dat zij vaak een hogere opleiding hebben genoten en kunnen rekenen op een bovenmodaal inkomen.
Eveneens zijn zij vaak van het mannelijk geslacht. Zij zijn zeer geïnteresseerd in de verschillende vormen van beleggen.

Bindex.nl richt zich op mensen die interesse hebben in financiering

kosten van adverteren op Bindex.nl

Op Bindex.nl kun je al adverteren vanaf € 250,00 . Op MediaBookers.nl vind én boek je eenvoudig de juiste plek voor jouw advertentie. Dat regel je als ondernemer nu eenmaal het liefste zelf.

Je kunt hier kiezen uit alle advertentiemogelijkheden die Bindex.nl te bieden heeft. Wij hebben 9 opties om te adverteren op deze website voor je gevonden, die je bij ons met korting kunt bestellen.

Opmerkingen van de uitgever

Rich media uitingen
Bij Ad7 hosten bij richmedia uitingen niet zelf. Wij raden aan om onze partner Adrime in te zetten voor de hosting ,ontwerp en aanlever specificaties van richmedia uitingen.

alle media binnen handbereik

Wil je het juiste mediumtype voor jouw merk of doelgroep vinden? Dan zit je hier goed, want MediaBookers.nl heeft het enige complete overzicht van media in Nederland. Je kunt hier de beste advertentieruimte vinden en direct boeken.

Daarom MediaBookers

Je blijft op de hoogte van je bestelling via e-mail
Wij controleren altijd gratis je bestanden
Wij bieden altijd de laagsteprijsgarantie
Je kunt de plaatsingen na het betalen altijd terugvinden in Mijn Plaatsingen
Veilig én betrouwbaar boeken doe je bij MediaBookers